Memalukan!! Lelaki masuk tandas wanita dan mengintai.. Nak buat apa?? kena rakam CCTV Dah

Posted on

Memalukan!! Lelaki masuk tandas wanita dan mengintai.. kena rakam CCTV Dah!! Netizen: “Dah tak tahan tu..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui information yang lebih lanjut dan lengkap.

Lelaki tidak dibenarkan masuk ke tandas wanita. Kenapa? Untuk sebahagian besar, tiada apa yang berlaku. Orang itu hanya diberitahu untuk meninggalkan tandas yang salah. Walau bagaimanapun, jika seseorang melanggar undang-undang, mereka boleh ditangkap. Jika orang itu enggan meninggalkan bilik mandi dan / atau melakukan sesuatu yang lain, maka polis akan dipanggil dan orang itu mungkin akan ditangkap dan dituduh dengan jenayah yang sesuai.

Kadang-kadang ada jugak tandas tunggal yang dilabel untuk lelaki atau wanita untuk digunakan. Sebagai seorang yang menggunakan sama ada saya tidak melihat sebarang masalah secara sah walaupun satu bilik kecil dilabel untuk setiap jantina. Kenapa anda menggunakan bilik kecil wanita? Kerana bilik kecil lelaki itu telah pun diduduki dan saya terpaksa pergi teruk, sakit, atau mempunyai keadaan perubatan. Bukan isu. Begitu juga dengan wanita yang menggunakan lelaki dalam keadaan yang sama. Tetapi secara amnya saya dapati pembersih bilik mandi wanita dan tidak seperti bau atau berkaca sebagai lelaki. Malangnya, kebanyakan lelaki yang saya lihat di dalam kamar mandi lelaki besar benar-benar kotor menjijikkan babi yang tidak mencuci tangan selepas melegakan diri mereka.

Apa-apa pun, information di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan admin. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Memalukan!! Lelaki masuk tandas wanita dan mengintai.. Nak buat apa?? kena rakam CCTV Dah

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *